L’Ajuntament no farà pública l’auditoria fins al març

L’alcalde, Xavi Paz, ha assegurat que l’auditoria realitzada per la Diputació de Barcelona es farà pública durant el mes de març. Aquest serà l’enèsim retard d’una auditoria que havia de ser tinguda en compte fa tres mesos a l’hora de confeccionar el pressupost del 2012.

Finalment, l’auditoria que descriu l’estat dels comptes municipals feta per la Diputació de Barcelona és farà pública durant el proper mes de març segons ha explicat l’alcalde, Xavi Paz, en una entrevista al diari digital La Malla.

Aquest anunci arriba després que el propi alcalde anunciés públicament que l’auditoria arribaria a finals de gener durant la roda de premsa de presentació del pressupost municipal 2012 el passat mes de desembre.

Aquest és un retard més d’una auditoria que, segons va indicar Paz durant la campanya electoral de les municipals en una entrevista a Viu Molins de Rei, era “una condició bàsica per començar una nova etapa” i que finalment servirà com un element de consulta per fer els pressupostos de 2013, un any i mig després d’assolir el poder la sociovergència. Paz també ha valorat en l’entrevista amb La Malla que “no s’ha de descartar l’experiència de Molins en altres nivells de les administracions”, però l’alcalde lamenta que “quan el PSC estén la mà, CiU sembla estrènyer amb més força la del PP”.

Recomanacions personalitzades