La molinenca Elia Lozano queda finalista d’un concurs de dibuix internacional

Elia Lozano, alumna de 10 anys del CEIP Castell Ciuró, ha quedat finalista de la novena edició del Concurs Internacional de Dibuix Infantil Aqualia, on han participat més de 35.000 infants d’Espanya, Itàlia i Portugal.

L’alumna de 10 anys del CEIP Castell Ciuró de Molins de Rei, Elia Lozano Santana, ha estat finalista d’un concurs de dibuix internacional on ha competit amb altres infants d’Espanya, Itàlia i Portugal. S’ha valorat el missatge de conscienciació d’estalvi de l’aigua de la molinenca en el seu dibuix alhora de fer-li aquest reconeixement. El seu dibuix guardonat ha estat premiat amb un complet maletó de pintures amb el qual podrà seguir practicant els seus dots artístics.

L'alumna del Castell Ciuró ha rebut el reconeixement per la seva obra "L'aigua és vida" // Elia Lozano

En el concurs han participat un total de 35.000 nens, dels quals 151 dibuixos procedien de quatre centres d’educació primària de Molins de Rei: Castell Ciuró, Josep Maria Madorell, l’Alzina i Sant Miquel Arcàngel.

L’alumna guanyadora ha visitat l’Ajuntament de Molins de Rei on ha rebut l’enhorabona de l’alcalde, Xavi Paz, la responsable del Servei Municipal d’Aigües, Àngela Fernández, i el delegat de Barcelona d’Aqualia, Daniel Giménez.

Els representants d'Aqualia i l'Ajuntament es van reunir amb l'alumna guanyadora i la seva família // Ajuntament de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades