El masculí de bàsquet suma la tretzena victòria consecutiva i es prepara per visitar al líder

El CE Molins de Rei aconsegueix la tretzena victòria consecutiva mantenint la segona posició. El proper partit és a la pista del líder i l’equip ha organitzat una campanya de suport per anar en bus a Valls a veure el matx. 

El passat cap setmana el sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei va aconseguir una nova victòria per 20 punts de diferència (84-64) contra el Tortosa. L’equip del gallec Juan Couto ja porta 13 victòries i és un dels màxims aspirants al títol del grup tercer de Segona Catalana.

Segons publica el blog de la secció de bàsquet, el partit no va ser tant fàcil com el resultat indica ja que el nivell defensiu que el CE Molins de Rei mostra habitualment va baixar durant el primer i el tercer quart. Tot i això, en els moments vitals del partit els molinencs van estar brillants, Jordi de Ugarte va sumar 21 punts i Lluís Vélez 20, i es van poder emportar la victòria.

Campanya per anar a Valls amb un bus ple d’aficionats

El proper dissabte, a les 20:15, mentre la vila estigui gaudint del carnestoltes el CE Molins de Rei estarà jugant-se la primera plaça de Segona Catalana a la pista del Valls, líder amb només una victòria de marge sobre els molinencs. L’equip ha iniciat una campanya especial davant d’aquest important partit. Es tracta d’una sortida en bus oberta a tots els aficionats per tal que aquests puguin anar a recolzar l’equip. Segons ha explicat en declaracions a Viu Molins de Rei el capità, Miquel Sànchez, una victòria a la pista del Valls seria “un pas molt important en aquesta temporada, i per això necessitem el suport de l’afició molinenca”. El desplaçament inclourà anada, tornada i sopar, tal i com detallen al seu blog.