Neix una iniciativa per potenciar l’oferta musical de la comarca

Pop a Prop és una nova iniciativa de difusió musical que reclama concerts de pop i rock a prop de casa, al Baix Llobregat. Pretenen potenciar una major oferta estable d’oci cultural i concerts a les ciutats de la comarca, entre elles, Molins de Rei.

Volen programar concerts de pop i rock, bàsicament de grups catalans, a partir d’aquest any. Això sí, no saben exactament a on, ni quan, ni amb quins grups. Per decidir-ho, han fet pública la seva iniciativa, demanant el suport de l’audiència potencial, esperant que els “orienti en la bona direcció”.

Els impulsors de la iniciativa, vinculats a Produccions Contrabaix, estan aprofitant internet i les xarxes socials per contactar amb el possible públic interessat i preguntar-li directament el que els agradaria poder veure en concerts de gran format a les ciutats del Baix Llobregat. “És una idea musical de pop i rock que ja és concebuda des dels seus inicis com un projecte 2.0”, defensen els seus creadors, que busquen “una audiència participativa, que sigui protagonista, programadora i impulsora”.

De moment, a la pàgina web www.popaprop.cat donen a conèixer el projecte i recullen les dades de persones interessades. A més, també tenen perfils a les xarxes socials, tant a Twitter com a Facebook, i un blog propi. La intenció és començar a organitzar concerts abans de l’estiu.

Recomanacions personalitzades