El molinenc Eric Marsal guanya la Copa del Rei de waterpolo

El CN Sabadell d’Eric Marsal ha aconseguit la victòria a la Copa del Rei de waterpolo. El molinenc ha fet una competició impecable sent decisiu en els moments clau. Els propers reptes de Marsal són l’Euro Cup i la lliga. 

Marsal va ser clau en la victòria del seu equip // Jose Polo

El Club Natació Sabadell, equip de waterpolo on juga el molinenc Eric Marsal,va aconseguir el títol de Copa del Rei després de superar en la final al totpoderós Club Natació Barceloneta per 10 a 11 en un partit agònic a la piscina Pere Serrat del barri de Sant Andreu de Barcelona.

La Copa és una competició extremadament exigent física i mentalment ja que obliga als jugadors a disputar tres partits a vida o mort en tres dies consecutius. Divendres 17 de febrer el CN Sabadell va superar a l’equip local, el CN Sant Andreu, sense problemes (4-9) en els quarts de final i Marsal va aconseguir un gol. Les semifinals, disputades dissabte al migdia, van portar al Sabadell a enfrontar-se a un dels seus grans rivals, el CN Terrassa. El derbi del Vallès va ser molt més dur i el homes de Gabi Hernández no van poder trencar el partit fins l’últim període. El resultat, 10 a 6, no reflexa la igualtat que es va poder veure a la piscina. En les semis, Marsal va ser clau per la seva intensitat defensiva. Sobri i seriós, va aturar atacs vitals pels seu rival.

Victòria després d’una final agònica (10-11) contra l’Atlètic Barceloneta

La final va ser una gran festa del waterpolo // Jose Polo

La gran final va arribar diumenge i la piscina del CN Sant Andreu va ser una festa del waterpolo nacional registrant un ple absolut. El partit enfrontava als dos equips més potents actualment, el CN Sabadell i el CN Atlètic Barceloneta. Els mariners volien seguir demostrant que són el millor equip del país mentre que els sabadellents volien demostrar que tenen la qualitat suficient per trencar amb l’hegemonia de l’Atlètic Barceloneta. Durant els tres primer períodes el domini va ser pel Barceloneta que, tot i això, no va aconseguir trencar el tot al partit. És va arribar a l’últim quart amb domini mariner per 9 a 6  i aquí el Sabadell va treure el seu millor joc per emportar-se finalment el títol. L’inici de la remuntada el va signar el molinenc Eric Marsal amb un gran gol que engrescar als seus companys a creure que guanyar al Barceloneta era possible. L’equip del molinenc va signar un 1-5 en l’últim període i d’aquesta manera va aconseguir el primer títol de la temporada després d’un final agònic amb polèmica arbitral inclosa.

Els propers reptes són l’Euro Cup i la Lliga

Aquest ha estat el primer títol per Eric Marsal aquesta temporada però potser no serà l’últim. Durant les properes setmanes el CN Sabadell afronta per segona vegada en la seva història les semifinals d’una competició europea, l’Eurocup, similar al que seria l’Europa League (antiga UEFA) en futbol i es torna a veure les cares amb el líder de la lliga, el CN Atlètic Barceloneta, en una oportunitat d’or per optar també al títol domèstic per excel·lència.

Qui sap si tornarem a veure a Eric Marsal i el CN Sabadell celebrant un títol aquesta temporada // Jose Polo

Recomanacions personalitzades