El masculí d’handbol es classifica per la fase d’ascens a la Lliga Catalana

Els homes de Joan Vendrell jugaran la fase de promoció per ascendir a la Lliga Catalana després de pujar de categoria la temporada passada. 

El sènior masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ja va pujar de categoria la temporada passada i aquest any, al ser el primer a Primera Catalana, l’objectiu era mantenir aconseguir la permanència. Aquesta fita es va assolir fàcilment als primers mesos de competició i ara l’equip lluita per tornar a pujar de categoria un any més.

Aquestes fases d’ascens a Lliga catalana només tenen el dret de jugar-la els equips classificats a les quatre primeres posicions. Els molinencs, després de l’última victòria contra el Club Handbol Barberà (40-30), són tercers i s’asseguren així la fase de promoció.

En els darrers anys, el més habitual a la secció d’handbol del CE Molins de Rei era veure a la secció femenina aconseguint aquestes fites. Durant aquestes dues temporades els nois també s’estan superant dia a dia fent que l’handbol de Molins de Rei tingui cada vegada més nivell.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “El masculí d’handbol es classifica per la fase d’ascens a la Lliga Catalana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *