El femení d’handbol perd el liderat de Primera Catalana

El CE Molins de Rei ha perdut 22 a 21 contra el seu gran rival, el Granollers. Tot i això, les entrenades per Isa Rabassa conserven el gol averatge particular amb el Granollers a favor. 

El partits entre CE Molins de Rei i Granollers sempre són emocionants // Arxiu

Els dos grans aspirants per pujar a la categoria de plata de l’handbol estatal de Primer Catalana, el Granollers i el CE Molins de Rei, s’han vist les cares aquest cap de setmana amb una victòria per la mínima (22-21) de les vallesanes que d’aquesta manera és fan amb el liderat de la competició amb dos punts d’avantatge respecte les molinenques. Tot i això, el CE Molins de Rei conserva el gol averatge a favor, el que els donaria la primera plaça en cas d’empat a final de temporada.

La capitana del sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei, Inés Solana, ha dit en declaracions a Viu Molins de Rei que “el partit va estar igualat fins el final, quan algunes decisions arbitrals no ens van afavorir”.

Molins i Granollers són dos dels equips més importants de l’handbol femení català i tenen trajectòries similars. Sempre són aspirants a pujar a la categoria de plata de l’handbol espanyol i, quan aconsegueixen l’ascens, lluiten per mantenir la categoria. La temporada passada el CE Molins de Rei va aconseguir l’ascens però va haver de renunciar per problemes econòmics i el Granollers va quedar-se a un pas de l’ascens perdent l’eliminatòria final de les fases.

Recomanacions personalitzades