Un nou paviment acaba amb els entrebancs a l’entorn de les parades del Molins Bus

S’ha col·locat un nou paviment especial als escocells dels arbres que hi ha a l’entorn de les parades del bus urbà per millorar l’accessibilitat. Aquest sistema, amb un material porós de resines, permet mantenir el rec de l’arbrat i evita les caigudes als forats dels arbres.

Els escocells a l'entorn de parades del Molins Bus ja presenten el nou aspecte // Ajuntament de Molins de Rei

Baixar del Molins Bus i caure al ficar els peus al forat dels arbres. O intentar pujar amb el cotxet del nen i haver de fer malabarismes. Són escenes que s’han repetit més d’un cop i que ja no tornaran a veure’s més gràcies a la col·locació d’un nou paviment especial als arbres que estan situats prop de les parades del Molins Bus.

El forat reservat pel rec dels arbres s’ha cobert i anivellat amb un material porós de resines que permet absorbir l’aigua i, alhora, evita les caigudes al forat. Una zona de color vermell que s’adapta a la mida de l’escocell i un anell de color negre que envolta l’arbre s’encarreguen de protegir el tronc, segons ha informat l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat. Aquesta solució també l’han aplicat ajuntaments com Barcelona, Badalona, L’Hospitalet del Llobregat o La Palma de Cervelló, entre molts altres.

L’actuació s’ha realitzat en un total de 15 arbres, la qual cosa permet millorar l’accessibilitat de 10 parades del bus urbà. Així, es millora l’accés al bus per a persones amb mobilitat reduïda, gent gran i pares i mares amb cotxet.

Recomanacions personalitzades