Vallpineda i la Rierada es beneficien de petites millores

L’Ajuntament de Molins de Rei ha sanejat l’espai d’abocaments incontrolats a Vallpineda, ha construït una escullera al carrer Siberia, una cuneta per la recollida d’aigües a l’avinguda Modolell i s’han arranjat diversos camins. El conjunt de millores ha tingut un cost de 20.000 euros.

Les obres d'arranjament s'han fet a l'avinguda Modolell amb el carrer Santa Maria // Ajuntament de Molins de Rei

Algunes incidències als barris de muntanya de Molins de Rei s’han resolt durant els últims dies després que l’Ajuntament hagi realitzat un conjunt d’actuacions de manteniment per millorar la urbanització d’alguns carrers de Vallpineda i la Rierada.

L’espai d’abocaments incontrolats de Vallpineda ha estat sanejat i s’ha construït una cuneta per la recollida d’aigües a l’avinguda Modolell amb el carrer Santa Maria.A més, al carrer Siberia s’ha construït una protecció amb escullera al marge del carrer. En aquest cas, la reparació és conseqüència dels desperfectes que va patir amb els últims aiguats de la tardor.

A banda d’aquestes actuacions, s’han sanejat i arranjat alguns dels camins de Vallpineda i de la Rierada. En total, el conjunt de millores realitzades ha tingut un cost total d’uns 20.000 euros.

Una neteja discutible

L’Ajuntament de Molins de Rei defensa que està duent a terme “una important tasca de neteja forestal al Parc de Collserola”. Segons informa el consistori en un comunicat, s’ha obert tota la xarxa viària de la zona urbana dels barris de muntanya, la xarxa bàsica de prevenció d’incendis i s’han netejat els boscos i vorals dels camins.

Aquest optimisme no és compartit per molts dels veïns que viuen als barris de muntanya. Carles Bassas, impulsor de la plataforma Salvem del Foc Collserola, denunciava la setmana passada a l’audiència pública l’estat d’abandonament d’algunes zones, com per exemple, les finques de Can Salat i Can Tintorer.

 • Miquel

  Això ja ho feien abans sense fer-ne tanta propaganda. No s’ha notat cap millora i els boscos continuen plens de pins caiguts!

  • Teresa

   Miquel . Totalmente de acuerdo con Ud. y al Basas del "mon amour" le replicó el empresario sivicola y presidente de AAVV Sr. Royo , indicando que él no tenía queja , y que él recibía puntualmente el talón del Ayuntamiento, que los trabajos se hacian por razón de urgencia, aun sin haber acordado precios ni concurso publico.

   • Treacapins

    Sra. Teresa, algun dia me gustaria poder tomar un cafe con usted, y poder aclarar un poco todo este tema de los trabajos forestales, la biomasa, los talones ( inexistentes ), la puntualidad de los cobros, el acuerdo de los precios ( por el valor de la estilla forestal ) y los concursos publicos ( a ver quien corta pinos por el valor de la madera ) referente a salvem del foc collserola,……… miren la ultima entrada de informacion, con eso basta. Saludos.