La Biblioteca Pau Vila estrena tertúlia literària pels més petits

La Biblioteca Pau Vila inicia aquest divendres 17 de febrer una nova activitat: una tertúlia infantil adreçada a nens de 8 a 11 anys. S’estrenaran parlant de Tina Superbruixa i es pretén realitzar l’activitat mensualment parlant de llibres adreçats als més petits.

Des de fa anys hi ha un grup de tertúlia literària a la Biblioteca Pau Vila. Més recentment s’ha creat la tertúlia d’assaig dirigida per Jesús Ballaz que també continua endavant. Ara la última novetat és la tertúlia infantil, que es farà per primer cop aquest divendres 17 de febrer a les 17.30 hores a la Biblioteca Pau Vila.

La tertúlia infantil s’adreça a nens i nenes de 8 a 11 anys que vulguin compartir impressions sobre els llibres que llegeixen. La primera protagonista de la tertúlia serà Tina Superbruixa, una de les personatges més populars entre els infants aficionats a la lectura. Tots aquells nens que s’hagin llegit alguns dels llibres d’aquesta particular bruixa podran compartir les seves idees i opinions amb els altres nens participants a la tertúlia.

S’espera poder repetir aquest nou format de tertúlia i ja hi ha noves dates més enllà de la del divendres 17 de febrer. Els divendres 16 de març i 20 d’abril també estan marcats al calendari ja amb una tertúlia infantil prevista tot i que el llibre del que es parlarà encara no s’ha definit.

Recomanacions personalitzades