L’agrupació local del PSC es reforça internament amb l’alcaldia

El PSC Molins de Rei presenta una nova executiva amb pocs canvis respecte l’anterior. Miguel Zaragoza segueix com a primer secretari i Joan Barrios com a president. El partit viu una època estable sense lluites internes sota el lideratge de l’alcalde, Xavi Paz. 

L'acte va aplegar a més de 80 persones // Jose Polo

Com és tradicional, setmanes després del congrés nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya, l’executiva local de Molins de Rei renova el seu organigrama. Sembla que, quan el PSC i el PSOE passen per èpoques més que complicades, el PSC Molins de Rei es troba en una situació estable reforçat per l’alcaldia de Xavi Paz. Somriures, mirades de complicitat i converses acompanyades amb  xocolata desfeta van ser els protagonistes de l’assemblea local del partit celebrada el passat dissabte 11 de febrer.

Aprovada per 55 vots a favor i una abstenció, la nova executiva manté a Joan Barrios com a president i portaveu i a Miguel Zaragoza com a primer secretari. La baixa més significativa és la d’Esther Espinosa que deixa pas a gent nova per servir als socialistes des de la segona fila de la política.

L’executiva està formada per Ricard Montalban com a secretari d’organització, Rosa Maria Moro com a secretària de política municipal, Salva Santos com a secretari adjunt d’0rganització, Anna Cantudo com a secretària adjunta de política municipal, Beatriz González com a secretària de política institucional, Jose Manuel Campesino com a secretari de dinamització electoral i formació, Paco Ríos com a secretari de comerç, Miguel Luque com a secretari d’entitats, Pilar Guzman com secretària de polítiques socials, Maribel Guerrero com a secretària adjunta de polítiques socials i Rafaela Poley com a secretària de gent gran.

L’estabilitat interna del PSC es reforça amb l’alcaldia 

El socialisme molinenc viu un moment dolç després d’aconseguir l’esperada alcaldia encara que sigui pactant amb una formació conservadora com CiU. Aparentment no hi ha disputes internes i Xavi Paz exerceix el seu paper de líder polític a plaer. L’alcalde va declarar durant  l’assemblea feta a Ca N’Ametller que espera que aquesta alcaldia “no sigui un parèntesi a la història de Molins de Rei” sota el caliu dels seus. “Ara és el moment de demostrar el nostre projecte de vila” va exclamar amb entusiasme.  El president del partit, Joan Barrios, va fer un discurs força ideològic deixant clar que el PSC Molins de Rei “no veu a les persones com a simples consumidors” encoratjant als seus companys a construir una societat més justa.

En declaracions a Viu Molins de Rei, el renovat primer secretari, Miguel Zaragoza, ha dit que la nova executiva està feta “pensant en el futur, cercant nous talents que puguin liderar el PSC en uns anys”. “El lideratge del partit el porta en Xavi Paz i amb aquesta executiva volem combinar joventut i experiència al voltant d’ell”, ha declarat Zaragoza. L’assemblea va aprovar per unanimitat un document anomenat “esperança col·lectiva” sobre el qual estableixen unes bases per afrontar els reptes de Molins de Rei des del valor de la comunitat.

La nova executiva intenta combinar joventut i experiència // Jose Polo

Recomanacions personalitzades