El cicle “Periodisme i actualitat” debatrà sobre els reptes actuals del periodisme a Sant Feliu de Llobregat

El diari local ‘Fetasantfeliu’ organitza un cicle de tertúlies que comptarà amb els periodistes  Josep Maria Ureta, Rafael Jorba, Vicent Partal, Milagros Pérez Oliva i Mònica Terribas. La primera serà aquest dijous 16 de febrer al Palau Falguera.

El diari local Fetasantfeliu, de Sant Feliu de Llobregat, ha organitzat el cicle “Periodisme i actualitat”, amb l’objectiu d’acostar al món local temes d’actualitat global. Durant els propers mesos, periodistes de prestigi visitaran la capital del Baix Llobregat per debatre temes com el periodisme i l’economia, el periodisme polític, la participació dels lectors o els mitjans públics.

Josep Maria Ureta, periodista de El Periódico, és l’encarregat d’inaugurar aquest cicle amb la xerrada “Com comunicar economia en temps de crisi”, aquest dijous dia 16 de febrer. Totes les tertúlies seran a la Sala dels Àustries del Palau Falguera (Carrer Falguera 2-6), a les 20.30 hores i inclouen un sopar pica-pica.

La propera tertúlia serà el 15 de març a càrrec de Rafael Jorba (La Vanguardia), sota el títol “Política i periodisme: destriar el gra de la palla”. Li seguirà Vicent Partal (Vilaweb) el 12 d’abril amb una tertúlia sobre “periodisme i participació comunitària”. Milagros Pérez Oliva, de El País, parlarà de “societat, democràcia i periodisme” el 23 de maig. Finalment, la directora de TV3, Mònica Terribas, tancarà el cicle el 14 de juny amb una tertúlia que portarà per títol “Mitjans públics i interessos privats”.

Fetasantfeliu ha creat el blog www.fetasantfeliu.cat/tertulies, on anirà abocant tota la informació recollida arrel d’aquest cicle. Les tertúlies també es podran seguir amb l’etiqueta #tertuliesperiodisme al twitter.

Recomanacions personalitzades