Un ciclista de Molins de Rei és atropellat i perd el coneixement

Un membre del Club Ciclista Molins de Rei ha estat atropellat a una rotonda de Sant Vicenç dels Horts. El ciclista ha perdut el coneixement al xocar amb un vehicle. Després de passar unes hores a l’hospital ja ha tornat a casa sense ferides greus.

El soci del Club Ciclista Molins de Rei, Quimet Cupons, ha patit un accident a Sant Vicenç dels Horts, a la rotonda de la carretera de Sant Boi on tot just comença la carretera de Torrelles. Cupons es dirigia a la seva feina en bicicleta quan ha patit un xoc amb un vehicle que l’ha deixat inconscient.

El ciclista molinenc ha estat traslladat ràpidament a l’hospital on ha rebut assistència mèdica durant el matí de dimarts, quan s’ha produït l’accident. Després de passar unes hores en observació, Cupons ha tornat a casa sense ferides greus ni cap ós trencat.