El masculí de bàsquet aconsegueix una dotzena de victòries consecutives

El CE Molins de Rei ja porta 12 victòries consecutives. L’última va ser aconseguida amb solvència a la pista del cuer, el Pare Manyanet. 

El sènior masculí de bàsquet aconsegueix les victòries com aquell qui va a comprar ous de corral, per dotzenes. El Club Esportiu Molins de Rei ja porta 12 victòries consecutives i segueix segon a la classificació, lloc que dóna l’ascens directe a Primera Catalana.

L’última victòria va ser al camp del cuer de la classificació, el Pare Manyanet, per 55-75, aconseguint vint punts de diferència i sense patir gens ni mica. Són precisament 12 els partits que resten de temporada i l’equip de Juan Couto s’ha posat l’ascens de categoria entre cella i cella. El proper partit és diumenge a les 12 al Poliesportiu Municipal contra el Cantaires de Tortosa.