El Molins de Rei CF es subscriu a l’empat i es despenja de la part alta

Ja són tres empats consecutius els que acumula el Molins de Rei CF. Tot i que han aconseguit deu partits seguits sense perdre, als homes de Joan Garcia els esta costant retrobar-se amb els tres punts.

El Molins de Rei Club de Futbol es troba a la part final del Tourmalet de la temporada on hauria d’haver sumat tres punts en més partits. No ha estat així, un exemple és el partit d’aquest cap de setmana, a casa, contra un rival que es troba a la part noble de la taula com és el Sant Andreu de la Barca.

La primera part va ser força fluixa, amb no massa ocasions i un Molins que tot i tocar bé la pilota li costava crear ocasions.
A la represa van arribar els gols. Primer es van avançar els visitants quan un jugador del Sant Andreu va aprofitar el rebuig del porter Albert per fer el gol que complicava les coses als molinencs.

Deu minuts més tard, Gandu va fer justícia amb el gol de l’empat. Una meravella de gol iniciat per ell mateix des del mig del camp, amb un gran eslàlom, va deixar al terra als defensors i va batre al porter amb un bon xut des de fora de l’àrea.

El Molins va seguir buscant el gol de la victòria però sense sort. Els molinencs són vuitens tot i que fa tres jornades eren quarts empatats a punts amb els tercers. No per ser vuitens han perdut tota opció a l’ascens; es troben a només tres punts d’ El Papiol, segon a la classificació i rival de la setmana vinent. Tampoc es pot oblidar que molts dels rivals directes dels molinencs tenen un partit jugat més degut al partit suspès contra la Ciutat Cooperativa fa unes setmanes.

Recomanacions personalitzades