El Club Halterofília Molins de Rei guanya el campionat d’Espanya

El CH Molins de Rei ha aconseguit la victòria al Campionat d’Espanya sub 16 per clubs en categoria masculina i la tercera posició en categoria femenina. 

És habitual veure a membres del CH Molins amb la selecció catalana i espanyola // arxiu

Parlar d’halterofília a Molins de Rei és parlar d’èxit. Aquest cap de setmana s’ha disputat a Madrid el Campionat d’Espanya sub 16 per clubs i els atletes molinencs han tornat a triomfar. En categoria masculina, el club molinenc s’ha proclamat campió i, en categoria femenina, el Club Halterofília Molins de Rei ha aconseguit la tercera  posició. Aquests èxits arriben després d’un llarg camí fet durant tot el 2011 que els ha donat dret a participar en aquesta final.

L’entrenador, David Soria, qualifica els resultats d’aquesta competició com a “magnífics”. En declaracions a Viu Molins de Rei Soria ha explicat que la victòria de l’equip masculí era “esperada” ja que eren els favorits però que en categoria femenina la tercera posició ha estat una “sorpresa”.

“Al arribar a Madrid ens vam trobar amb noies d’una edat superior, el que feia més complicada la competició” ha dit Soria. “Un cop les noies han superat els nervis han ofert un rendiment superior a l’habitual” fent gala de l’esperit competitiu que sempre ha tingut el CH Molins de Rei.

A més a més, Soria remarca que molts atletes molinencs són “a la llista de promeses de la selecció espanyola” cosa que promet futurs èxits dels joves esportistes quan arribin a la categoria sènior. De seguir amb aquest treball, no seria estrany veure a un esportista de Molins de Rei competint en campionats del món, d’Europa o qui sap si a uns Jocs Olímpics.

El Club Halterofília Molins de Rei és un dels clubs més importants de l'estat en categories inferiors // CH Molins de Rei

Recomanacions personalitzades