El CFS Molins 99 dona la volta al marcador i guanya 4 a 3 en un partit vibrant

Amb constància i paciència, el CFS Molins 99 ha aconseguit guanyar al Sang Culé.

Els dissabtes a la tarda un s’acosta a La Sínia per gaudir d’una bona tarda de futbol sala i habitualment ho aconsegueix. Avui, la tarda ha començat moguda amb la gran victòria de l’Infantil “A” i ha continuat amb la derrota per la mínima del Juvenil “B”. Però les fortes emocions s’han fet esperar fins al final de la tarda, quan un gran i pacient primer equip ha cuinat una treballada i merescuda victòria, davant d’un ordenat Sang Culé, que s’havia tancat a pany i forrellat a la seva àrea i que anava guanyant el partit fins a 4 minuts pel final.

Els barcelonins han vingut a La Sínia, han col.locat l’autocar davant la seva porteria i a han esperat algun miracle que els permetés fer algun golet. La primera part ha estat bastant avorrida pel públic, ja que semblava que els visitants no volien jugar i nomes es dedicaven a destruir el joc local. Les oportunitats dels molinencs només arribaven de xuts llunyans del Paco, del Pepo i del Borja. En el minut 13, un desafortunat penal ha posat pel davant als barcelonins (0-1). Encara abans d’acabar la primera part, l’equip local ha tingut alguna oportunitat d’empatar amb algun xut llunyà, com un de Ruben que no ha entrat per ben poc.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica, amb un Sang Culé molt ben col.locat en defensa i només disposat a acostar-se a la porteria dels molinencs amb algun contraatac. En el minut 2, un xut per l’esquerra, amb rebot inclós, ha fet pujar un injust 0-2 en el marcador. Els jugadors d’en Víctor Medina estaven molt intranquils i no hi havia manera de crear alguna jugada de perill, davant la numantina defensa dels de la capital. Només hi havia una manera d’obrir el pany i el forrellat dels barcelonins i aquesta era jugar de cinc. Avui han començat a jugar així quan encara faltaven 10 minuts per acabar el partit.

Amb un joc constant, meticulós i pacient, els molinencs anaven posant setge a la porteria visitant i així, Josep ha escurçat distàncies en el marcador, fent l’1-2, en el minut 12. Tot semblava ben encarat, però en un contraatac, en el minut 14, el Sang Culé tornava a incrementar la seva renda, fent l’1-3. La sort, ben buscada pel CFS Molins 99, ha fet que marquessin el 2-3, amb un gol en pròpia porta dels forasters. Era el minut 15.

La perseverança en el joc ben controlat ha comportat que Àlex marqués l’empat a 3 en el minut 17. Un minut més tard, el mateix Àlex ha errat un llançament des dels 10 metres en que havia sigut castigat el Sang Culé. Però, com ja s’ha demostrat diverses vegades aquesta mateixa temporada, la paciència i la constància ha fet esclatar de joia i alegria el Poliesportiu de La Sínia, quan faltant només un minut per acabar el partit, Paco ha marcat el definitiu 4-3, que manté al CFS Molins 99 en els llocs capdavanters de la taula.

Una vegada més, els nois d’en Víctor Medina han demostrat que s’estan plantejant molt seriosament la possibilitat de fer grans coses en aquest campionat, que tot just començava avui la seva segona volta.

Han jugat: Rafa, Víctor S., Ivan, Paco (1 gol), Àlex (1 gol), Borja, Ruben, Josep (1 gol), Isaac, Joan i Jesús.

Crònica de l’Esparver.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *