L’esquerra independentista organitza l’acte “Ahir públic, avui privat”

Molins de Rei és el punt de trobada de l’acte central de la campanya “Ahir públic, avui privat”. L’acte, organitzat per l’esquerra independentista del Baix Llobregat, té lloc al casal autogestionat de joves de La Mola i pensa allargar-se fins les 6 del matí. 

L’esquerra independentista ha organitzat una campanya sota el lema “Ahir públic, avui privat” que pretén aplegar la reflexió sobre el món que ens envolta i també la festa.

És per això que avui, al casal autogestionat de joves La Mola a partir de les 19:30h, s’organitza una primera trobada que comptarà amb una xerrada a càrrec del membre de la CGT i treballador del TMB, Josep Garganté, que parlarà sobre la defensa del transport públic a Barcelona i, d’altra banda, amb l’economista Elena Idoate que farà una conferència titulada “la batalla del capital per apropiar-se d’allò públic”.

Però després de la reflexió sempre hi ha lloc per la festa i és per això que a partir de les 23:30 s’ofereix un concert gratuït a càrrec de K.I.LL, FOK i RedBruts i, a partir de les tres de la matinada i fins que el cos aguanti, el DJ molinenc, DJ Natber, oferirà la seva música als assistents.

 • Carles Ros

  ostres, ja sé que no us he de dir com fer la vostra feina, però per treure la noticia el mateix dia, que ja no servirà per fer-ne difusió, podríeu haver esperat unes hores i fer una crònica.

  l'acte va ser tot un èxit, una vuitantena de persones van estar a la xerrada i després al sopar, i els concerts van moure més de 200 persones, omplint la mola

  si voleu imatges o més informació, no dubteu

  eTV van venir a fer un reportatge també, per si voleu algun vídeo millor

  salut!