Comencen les jornades de portes obertes a les escoles de primària i secundària

Entre el 10 i el 28 de febrer es celebren les jornades de portes obertes als diferents centres escolars de Molins de Rei. Cada escola té un horari concret per ser visitat. El procés de matriculació començarà durant la segona quinzena del mes de març.

Escola Josep Maria Madorell // David Guerrero

Arriba un nou procés de matriculació escolar i és hora d’escollir centre per a moltes famílies entre l’oferta educativa de la vila. Les portes obertes dels centres escolars d’educació infantil, primària i secundària obligatòria es realitzen entre el 10 de i el 28 de febrer.

La primera escola en obrir les seves portes als interessats serà l’escola Estel, aquest divendres 10 de febrer a les tres de la tarda. Ho tornarà a fer el dimecres 15 de febrer a les 9.15 hores. L’escola Castell Ciuró, per la seva banda, ho farà el dissabte 11 de febrer a les 10.30 hores del matí mentre que a l’escola Alfons XIII seran el dimarts 14 de febrer a les sis de la tarda. L’escola Josep Maria Madorell farà les portes obertes el dilluns 27 de febrer a les sis de la tarda i el dimarts 28 a les 9.15 hores.

L’escola Alzina obrirà les seves portes el dimecres 15 de febrer a les 18.30 hores. La Sínia ho farà una setmana després, el dimecres 22 de febrer, a les 17.30 hores.  Un día després, el dijous 23 de febrer, serà el torn de l’escola Pont de la Cadena, a les sis de la tarda. En aquests tres casos hi haurà servei de guarderia per aquelles famílies que el necessitin.

Portes obertes a secundària i concertats

També serà possible visitar els centres d’educació secundària. L’institut Bernat el Ferrer obrirà les seves portes als interessats el dimarts 14 de febrer a les sis de la tarda i el Lluís de Requesens ho farà el dimecres 15 en tres torns: 17, 18 i 18.45 hores. El primer torn serà per als alumnes de l’escola Alzina, Alfons XIII i la Sínia; el segon torn serà per alumnes del Pont de la Cadena, Estel i Josep Maria Madorell; i el darrer torn anirà adreçat a les famílies dels alumnes del Castell Ciuró i l’escola Pau Vila del Papiol.

Els dos col·legis concertats de Molins de Rei també faran portes obertes. Al Sant Miquel serà el dissabte 18 de febrer de 10 del matí  a 1 del migdia i al Virolai serà el diumenge 26 de febrer a les 11.30 hores. Tots dos oferiran servei de guarderia per a les famílies interessades durant el temps de visita als centres.

Les dates de preinscripció per al segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària (de1r a 6è), centres integrats i educació secundària obligatòria (de 1r a 4t d’ESO), no es sabran de manera definitiva fins d’aquí unes setmanes, quan es publiqui la resolució del Departament d’Ensenyament de la Generalitat que regula tot el procés de preinscripció. La previsió segons el Departament és que comenci durant la segona quinzena del mes de març.