Quatre detinguts quan intentaven robar coure a una empresa del polígon El Pla

La Guàrdia Urbana ha detingut a quatre persones quan intentaven robar bobines de coure d’un magatzem al polígon industrial El Pla. Una persecució policial ha finalitzat amb quatre detinguts, tots ells amb antecedents per robatori, mentre que uns altres van poder escapar.

Relligats Flama es troba a la confluència del carrer Ramon i Cajal amb Miquel Torelló // Google Street View

Relligats Flama es troba a la confluència del carrer Ramon i Cajal amb Miquel Torelló // Google Street View

A primera hora del dilluns 6 de febrer, la Guàrdia Urbana estava realitzant tasques de patrullatge al polígon industrial El Pla quan van detectar un vehicle sospitós estacionat al carrer Ramon i Cajal. Aparentment eren un grup de persones que carregaven unes caixes però realment el que feien era robar bobines de coure del magatzem de l’empresa Relligats Flama, a la qual havien accedit obrint un forat al sostre.

Quan els lladres van veure la patrulla van emprendre la fugida immediatament i els agents de la Guàrdia Urbana van iniciar una persecució que, segons fonts municipals, va finalitzar amb la detenció de quatre dels fugats, dos d’ells a la zona del riu i dos més prop de l’avinguda de Barcelona.

Els quatre detinguts tenen nombrosos antecedents per robatori i es troben a les dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial. No es descarta que els detinguts puguin estar relacionats amb altres robatoris similars a la comarca.

Recomanacions personalitzades