El masculí de bàsquet segueix en el seu camí cap a l’ascens

El CE Molins de Rei supera a la seva bèstia negra de les últimes temporades i ja porta 11 victòries consecutives. Els de Juan Couto segueixen segons, lloc que dona dret a l’ascens directe a Primera Catalana. 

El CE Molins de Rei porta 11 victòries consecutives // basquet-molinsderei.blogspot.com

El Castelldefels portava tres enfrontaments consecutius superant al Club Esportiu Molins de Rei i convertint-se en la bèstia negra de l’equip de Juan Couto. Però aquesta temporada tot és diferent, és guanya quan es juga bé i quan es juga malament. Els molinencs han aconseguit la maduresa necessària per ser un equip gran tot i la joventut.

La primera part del CE Molins de Rei va ser dolenta, espesa, mentre que el Castelldefels aconseguia percentatges de tir molt elevats. Amb un 22 a 33 es va arribar al descans. A la represa es va girar la truita i el Molins, a partir d’una defensa molt agressiva, va aconseguir un 60 a 49 al final del partit.

Precisament, l’agressiva defensa del Molins ha estat fortament criticada pels jugadors del Castelldefels segons el diari ElCastell.org. “El fort ambient al pavelló va influir en els àrbitres que es van menjar el xiulet, […] la defensa del Molins ha estat contínuament il·legal amb contactes que han traspassat el límit del reglament” van declarar els jugadors del Castelldefels a aquesta publicació.

El proper partit del CE Molins de Rei és a la pista del Pare Manyanet de Reus, cuer de la classificació de Segona Catalana. És un partit trampa ja que segons publiquen al blog de la secció de bàsquet el Pare Manyanet tot just comença a fer un bon bàsquet a aquestes alçades de temporada.

Recomanacions personalitzades