Derrota ajustada de l’Atlètic Incresa

L’equip del barri del Canal perd al camp del Vinyets Molí Vell per 3 a 2. L’Incresa no va ser millor però podia haver-se emportat l’empat. 

L’Atlètic Incresa i el Vinyets Molí Vell són dos equips amb un nivell similar. El partit de la primera volta de la competició va acabar a l’empat i mentre l’Incresa ocupa la posició número 10 de la classificació el Vinyets es 12è.

El partit es va jugar principalment al mig del camp. El primer gol va ser obra de l’equip local i va arribar al minut 8.  L’Atlètic Incresa, que mai es rendeix, va reaccionar mantenint-se fidel al seu joc i va empatar als poc minuts de la mà de Moreta. Abans d’arribar al descans, el Vinyets es va tornar a posar per davant aprofitant una bona jugada per banda.

La segona part va començar amb l’equip local sentenciant el partit amb un gol de Kevin al minut 61. La cosa estava complicada per els del barri del Canal quan van encaixar el 3 a 2, tot i que finalment van gaudir de més d’una ocasió per aconseguir el partit.

No va ser un bon partit dels de Carlos Fuentes però el molinencs van fer mèrits per empatar. La setmana vinent l’Incresa rep al líder, La Guàrdia, en un partit que promet ser molt emocionant.