El CFS Molins 99 aconsegueix una gran victòria contra el Pla de Llobregat

L’equip tanca la primera volta a la part alta de la classificació amb 25 punts després de la victòria d’aquest cap de setmana contra el Pla de Llobregat. 

Els nois d’en Víctor Medina acaben la primera volta amb una important victòria davant d’un gran Pla de Llobregat. 25 punts en 15 partits no està gens malament. Amb partits com el d’aquest cap de setmana queda demostrat que el CFS Molins 99 ja s’ha adaptat plenament a la nova i exigent categoria.

Els partits contra els de l’Hospitalet no deceben mai. Ja la temporada passada es van viure dos vibrants partits contra ells i aquesta tampoc es van volem quedar enrere. Els “Abuelo”, Tamayo, Manolo, Víctor i companyia ho han posat molt difícil, però els “vailets” molinencs s’han sabut posar les piles i han demostrat que encara poden fer més a la segona volta.

El primer gol l’ha marcat Toni, en el minut 5, molt ben situat en el segon pal, després d’una excel.lent jugada de l’Àlex i una rematada del Paco. L’empat a 1 ha arribat en el minut 9, amb un desafortunat rebot que ha entrat dins la porteria molinenca. En Rafa ha tingut un parell de bones intervencions que han evitat mals majors. Un clar penal ha servit perquè en Ruben fes el 2-1, en que ha acabat la primera part.

A la segona, els del Barcelonès han començant pressionant i disposats a treure quelcom positiu. Així ha arribat l’empat a 2 en el minut 4. L’alegria els hi ha durat poc perquè uns segons més tard, en Josep ha desfet la igualada, fent el 3-2. Els dos equips seguien deleitant a la gèlida graderia amb bones jugades a un i altre costat de la pista. En una jugada desafortunada, el Pla ha fet l’empat a 3 en el minut 9.

En un moment de molt bones jugades a una i altra àrea, en Paco ha tornat a desfer la igualada, fent el 4-3 en el minut 11. Un minut més tard, els de l’Hospitalet tornaven a posar la por al cos dels molinencs, fent l’empat a 4. El Pla s’havia anat carregant de faltes i així ha arribat la sisena en el minut 16. En Manolo no ha pogut aprofitar l’oportunitat de marcar des dels 10 metres i la pilota ha sortit per damunt del travesser.

L’emoció ha arribat fins el darrer minut de partit quan en Josep ha fet el definitiu 5-4. En els darrers segons, en Víctor ha fet un parell d’aturades de molt mèrit que han evitat que el Pla s’endugués algun punt cap a l’Hospitalet. Després del vist avui, els espera una gran i esperançadora segona volta de campionat.

Han jugat: Rafa, Toni(1 gol), Paco (1 gol), Josep (2 gols), Àlex, Ivan, Ruben (1 gol), Manolo, Borja, Isaac, Jesús i Víctor G.

Crònica de l’Esparver 

Recomanacions personalitzades