Els més petits tornen a fer gran a Josep Maria Madorell

El Cercle Artístic de Molins de Rei ha organitzat, en el marc de la 161a Fira de la Candelera, una nova edició del Concurs de Dibuix Infantil Josep Maria Madorell per a infants de 4 a 12 anys de diverses escoles de la vila.

Pere Madorell fa entrega d'un del premis com a representació de la família Madorell // Viu Molins de Rei

Cada any coincidint amb la Fira de la Candelera els més petits de la casa fan memòria d’un dels dibuixants més grans que ha donat Molins de Rei, Josep Maria Madorell, participant en el Concurs de dibuix infantil Josep Maria Madorell destinat a infants de 4 a 12 anys.

Els participants estan dividits en diverses categories: infants de 4 i 5 anys, infants de 6 a 8 anys i infants de 9 a 12 anys. L’acte de lliurament dels premis s’ha fet el diumenge de fira a l’escenari situat a la Plaça del Molí, al costat de la Fira d’Entitats.

En la categoria dels més petits, la guanyadora ha estat Clàudia López, el segon lloc l’ha ocupat Meritxell Massós, i el tercer lloc, Pau Carretero.

La categoria d’infants de 6 a 8 anys ha reconegut a Mar Monclús com a guanyadora.  Adrià Garcia ha quedat en segona posició i Marina Massós ha aconseguit el tercer premi.

La categoria d’infants de 6 a 8 anys va donar els reconeixements a Marina Massós, Adrià Garcia i Mar Monclús, tercera, segona i primera posició.

En la categoria dels més grans, de 9 a 12 anys, la primera posicó ha estat per a Pedro Cabello. En segon lloc ha quedat Marc Chamorro i el tercer lloc l’ha aconseguit Natàlia Oliva.