El conseller Pelegrí creu que la Fira ha de continuar amb menys subvencions

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, afirma que la Fira de la Candelera “ha de continuar” amb menys aportacions econòmiques de les administracions. Segons Pelegrí, la Fira és un “referent de les fires de Catalunya”. 

El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha conversat uns minuts amb el guanyador del concurs de planter // Jose Polo

Lluny del gran allau de polítics que l’any passat van visitar la Fira de la Candelera, el conseller del ram més tradicional de la Fira ha passejat aquest dissabte a la tarda pels carrers de Molins de Rei. El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, ha aparegut per segon any consecutiu per la Fira de la Candelera ja que segons ells “els polítics també venim quan no hi ha eleccions”. 

Pelegrí, en la línia de Salvador Esteve, opina que la Fira “ha de continuar amb menys subvencions” donat el context econòmic i considera que l’edició d’enguany és la mostra que “és pot fer més amb menys“. Pel conseller lleidatà, la Candelera és “una mostra de l’energia i la vitalitat que té Molins de Rei” i esdevé “referent de les fires a Catalunya”.

La visita del conseller ha coincidit en el temps amb l’elecció d’Alfredo Pérez Rubalcaba com a secretari general del PSOE sobre la que Pelegrí ha considerat que “la victòria de Carme Chacón podria significar alguna cosa pel PSC”. L’elecció oficial de Rubalcaba ha fet canviar la cara de felicitat d’alguns dels regidors socialistes a l’Ajuntament de Molins de Rei mentre acompanyaven a Pelegrí fent un passeig per la Candelera.