Joan Coscubiela visita la Candelera i critica que “alguns fan maratons a TV3 per rentar-se la cara”

El diputat d’ICV al Congrés dels Diputats, Joan Coscubiela, visita la Fira de la Candelera i aprofita per denunciar les polítiques de CiU a Catalunya i del PP a Madrid. Coscubiela considera “vergonyós” que alguns “mentre retallen, impulsin maratons a TV3 per rentar-se la cara”. 

Joan Coscubiela ha estat acompanyat d'Ivan Arcas durant la seva visita a la Fira de la Candelera // Jose Polo

Tot i que aquest any no hi ha eleccions, les agrupacions polítiques locals aprofiten la Fira de la Candelera per deixar veure a algunes de les seves primeres espases a Molins de Rei. En el cas d’Iniciativa, el diputat al Congrés dels Diputats, Joan Coscubiela, ha visitat la Fira de la Candelera i ha denunciat que “mentre CiU fa retallades que perjudiquen als sectors socials més dèbils, impulsa maratons  contra la pobresa a TV3 per rentar-se la cara”.

A més a més, Coscubiela també ha acusat al govern del PP de mentir ja que després d’assegurar que “no s’utilitzaran diners públics per ajudar als bancs, ahir es van aprovar la destinació de 6.000 milions d’euros al Frob”, el fons de reestructuració bancària. El diputat d’ICV ha criticat que s’ajudi als bancs “quan hi ha persones que perdran la seva casa per no poder pagar la hipoteca”. Coscubiela ha estat taxatiu: “Estem afectats i de mala llet per aquesta decisió”.

Sobre la Fira de la Candelera, l’ecosocialista ha assegurat que l’esdeveniment ha superat “una monarquia, una república, una dictadura i una altre monarquia” i que, per tant, “sobreviurà molts anys més”. Per Coscubiela, la Candelera exemplifica “la col·laboració entre el sector agrícola, l’industrial i el servei a les persones”.