El conseller Mena fa una visita llampec a la Fira de la Candelera

El conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha visitat la Fira de la Candelera a primera hora del dissabte al matí. Per a Mena, la Fira és “una embranzida que ajuda a impulsar l’activitat econòmica i l’ocupació”.

Francesc Xavier Mena ha visitat la Fira Comercial i Industrial acompanyat de polítics i empresaris // David Guerrero

Francesc Xavier Mena ha estat el primer conseller que ha visitat la Fira de la Candelera aquest 2012. El conseller d’Empresa i Ocupació ha agraït l’hospitalitat rebuda i ha considerat la Fira com “l’autèntic motor econòmic, comercial i turístic de Molins de Rei”. Mena ha posat l’activitat que es viu aquests dies a la vila com un exemple a seguir. “El Govern vol impulsar l’activitat econòmica, que al final significa ocupació i fires així són una embranzida que va en aquesta línia”.

El conseller ha començat la visita a l’Ajuntament, acompanyat de l’alcalde, Xavi Paz, el primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals, i diversos regidors del consistori. Després d’atendre als mitjans de comunicació, el conseller ha visitat la fira comercial i industrial, acabant el seu recorregut a la zona de la Fira de Vins. Tot plegat en una hora, el temps que ha dedicat a la seva visita a Molins de Rei, convertint-se així en un dels polítics que ha aconseguit fer la visita institucional en el mínim temps possible.

Una sortida pels treballadors de Spanair

Francesc Xavier Mena ha aprofitat la seva presència a Molins de Rei per anunciar que la setmana vinent començaran els contactes entre la Generalitat i els representants dels treballadors de Spanair per intentar recolocar-los en altres companyies aèries. “S’han posat en contacte amb nosaltres diverses empreses d’arreu del món demanant els serveis d’aquestes persones, que tenen una formació i experiència professional que serà d’un gran valor en el procés de recol·locació”, ha explicat el conseller d’Empresa i Ocupació en una atenció als mitjans a la sala de plens de l’Ajuntament.