S’obre el recinte firal de la 161a Fira de la Candelera

La 161a Fira de la Candelera obre les seves portes oficialment amb la tradicional passejada de les autoritats pel recinte firal. El fred i les paradetes encara a mig muntar han estat els protagonistes.

La comitiva política ha visitat la Fira d'Entitats en el seu recorregut // Jose Polo

Fred, molt de fred. Una de les edicions de la Fira de la Candelera amb les temperatures més baixes que es recorden ha començat el seu cap de setmana amb l’obertura la passejada de les autoritats encapçalada amb la presència de l’alcalde, Xavi Paz, i el Director General de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, divendres 3 de febrer.

La comitiva, amb la presència del primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals i el regidor de Fira, Joaquim Martí, i representants de totes les formacions polítiques de la vila ha passejat durant més d’una hora entre stands a mig enllestir saludant a amics i coneguts en un ambient distès i engrescador ple de bones intencions entre uns i altres.

Diversos firaires han deixat tastar alguns dels seus productes com fruits secs o llaminadures als membres de la comissió que s’han aturat a veure l’exposició filatèlica i brocantera de la Sala Gòtica on s’han resguardat durant una bona estona de les baixes temperatures. Una primera presa de contacte amb la 161a Fira de la Candelera on també s’ha visitat la Fira d’Entitats o la de Planter i que ha tingut el seu punt de sortida en l’Ajuntament de Molins de Rei.