Puja el preu del Molins Bus

L’Ajuntament de Molins de Rei aprova les noves tarifes del Molins Bus que suposen un augment dels preus del 3,3% de mitjana. Els preus no es revisaven des de 2009 i s’ajusten a l’IPC. La CUP i Esquerres per Molins de Rei s’oposen a les noves tarifes. 

La pujada del preu del Molins Bus coincideix amb la del transport interurbà // JosePolo

Amb l’arribada del mes de febrer entren en vigor les noves tarifes del MolinsBus. A partir d’ara, el títol senzill passa a costar 1,45€; la targeta de 10 viatges, 7,25€; la targeta de 10 viatges per joves, 4.35€ ; i la targeta de 10 viatges reduïda G-10, 3,50€. Aquest augment significa un 3,3% de mitjana, ajustant-se a l’IPC, després de que les tarifes no passessin per cap revisió des de l’any 2009.

Segons la tinent d’alcalde i regidora de Mobilitat, Anna Cantudo, les noves tarifes permeten “no augmentar el dèficit de l’Ajuntament” al mateix temps que “són assumibles per l’usuari”. El govern municipal ha estat recolzat pel PP i ICV, que considera que els preus amb les noves tarifes “no són excessius en comparació amb altres poblacions” segons ha manifestat el seu portaveu, Ivan Arcas, durant el passat ple municipal.

Per la seva banda, Esquerres per Molins de Rei ha decidit abstenir-se ja que segons ha manifestat la seva portaveu, Sílvia Guillén, “no sempre que es revisen els preus han d’anar en augment” i posa en dubte que “aquest augment de tarifes serveixi per fer el servei més rendible”.

La CUP també ha votat en contra d’aquest augment de la tarifa ja que considera que “pujant les tarifes no s’augmentarà la demanda”, en paraules del regidor Roger Castillo. La proposta alternativa de la Candidatura d’Unitat Popular és “establir un període de temps on els usuaris puguin fer més d’un viatge amb un únic bitllet” per millorar i fomentar el servei.

Recomanacions personalitzades