Protecció Civil recomana recollir als nens de l’escola abans de les 3 de la tarda

Protecció Civil recomana avançar la recollida dels nens a les escoles abans de les 3 de la tarda. Tot i això, l’Ajuntament decideix mantenir les classes durant la tarda a les escoles de la part baixa de la vila. Els alumnes del Papiol han tornat al seu municipi a mig matí.

El departament d’Ensenyament i la Direcció General de Protecció Civil han acordat avançar la recollida dels infants a les tres de la tarda. Es recomana que els pares que puguin vagin a recollir els infants i marxin cap a casa en previsió de les precipitacions de neu que es poden succeir al llarg de la tarda. En els casos que els pares no puguin anar a buscar als fills, les escoles no tanquen i se’n faran càrrec dels infants.

La recomanació de tornar abans d’hora no és només pels alumnes. Protecció Civil ha pujat a fase d’emergència el Pla especial Neucat d’emergències per nevades. En aquest sentit, la recomanació de Protecció Civil és avançar la tornada a casa en la mesura del possible si implica mobilitat pel territori.

La part alta tanca a les 15h, la part baixa manté el seu horari

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei es recomana seguir les indicacions de Protecció Civil. Al mateix temps, han informat contradient les indicacions de la Generalitat que les escoles de la part baixa del municipi seguiran les classes amb normalitat. Així, l’escola Josep Maria Madorell, Pont de la Cadena, Alfons XIII i La Sínia continuaran la seva activitat fins les cinc de la tarda. També continuaran la seva activitat en l’horari habitual les llars d’infants La Traca, El Molí i El Cargol.

En canvi, les escoles de la part alta de Molins de Rei tancaran a les 3 de la tarda. Aquest tancament afecta als alumnes dels centres Castell Ciuró, l’Alzina, Estel, Virolai i la llar d’infants El Rodó. Els dos instituts també tancaran les seves portes a la mateixa hora. Els alumnes d’El Papiol escolaritzats als instituts Bernat el Ferrer i Lluís de Requesens ja han estat recollits per un autocar a mig matí en previsió de les nevades al seu municipi d’origen.

L’Escola de Música, per la seva banda, tancarà a les cinc de la tarda i ja s’han anul·lat les classes del programa ESO-Sefed previstes per avui a l’institut Lluís de Requesens.

Recomanacions personalitzades