El bàsquet de Molins de Rei viu un moment dolç

El sènior masculí porta 10 victòries consecutives i el femení, 6. Els dos equips passen pel seu millor moment de la temporada. El masculí és candidat a pujar de categoria i el femení ja té gairebé aconseguida la permanència a Segona Catalana. 

El bàsquet molinenc passa pel seu millor moment // basquet-molinsderei.blogspot.com

El bàsquet de Molins de Rei passa per un dels moments més dolços que es recorden. El sènior masculí del Club Esportiu Molins de Rei, dirigit per Juan Couto, ja suma 10 victòries consecutives i el sènior femení, de Pere Galimany, en porta 6. Aquests resultats responen a una dinàmica positiva fruït del gran treball fet pels dos grups que veuen els seus objectius a tocar a mitja temporada.

L’última de les victòries del masculí ha estat a la pista del Casal Vilafranca. L’equip local portava 6 partits sense perdre i el matx va estar igualat fins al final. El resultat final (74-80) ha arribat després d’un últim període brillant dels de Juan Couto que semblen haver aconseguit la maduresa necessària per emportar-se els partits en els moments clau.

La sisena victòria consecutiva del sènior femení del CE Molins de Rei ha estat a la pista del Martorell (36-52). En aquest cas, les noies van controlar el partit des del primer moment i van poder solucionar amb solvència tots els intents de remuntada de l’equip local.

 L’ascens i la permanència són a tocar 

El sènior masculí no es posava sostre a principis de temporada i no es va marcar cap objectiu com a meta però el transcurs de la competició els ha col·locat un repte més que estimulant al final del camí: l’ascens de categoria. L’equip, a hores d’ara, és segon i va agafant distància sobre els tercers a base de partits guanyats.

Per la seva banda, un equip nouvingut a Segona Catalana com el femení tenia l’objectiu de la permanència ben definit. Cinquenes a la classificació i molt lluny de les places de descens sembla que tindrem equip a Segona per a estona.

Recomanacions personalitzades