L’Atlètic Incresa guanya però no enamora

Victoria per l’Atlètic Incresa, que ha reaccionat durant la segona part anotant un 3-0 contra l’últim equip de la classificació, el Castellbisbal.

Moreta va ser protagonista del partit amb 2 gols // Jose Polo

Potser per l’intens fred que va fer al Municipal Ricard Ginebreda i que va fer patir de valent a tots els aficionats, durant els primers minuts de partit els dos equips no van acabar d’arrencar en el seu joc. Ni l’Atlètic Incresa exercia el seu paper de favorit en la visita de l’últim classificat, el Castellbisbal, el qual tampoc va crear problemes a la porteria defensada per Iván Comas.

El Castellbisbal rodava més l’esferic, mentre els blanc-i-blaus intentaven aguantar a l’equip visitant i aprofitaven les contres per fer que l’extrem David Ribas, molt actiu en tot el partit, fos qui aconseguís el gol pels de Carlos Fuentes. Però això no va ser possible, s’arribava el descans amb el marcador sense estrenar.

A la represa l’entrenador de l’Atlètic Incresa va reaccionar fent entrar al jove i talentós Dídac Pruna i posant a escalfar a un dels millor davanters de la categoria, Jordi Pons, qui no sol estar a la banqueta.

Als dos minuts una de les noves incorporacions de la temporada, Moreta, obria el marcador. El joc de l’Incresa millorava durant el segon temps, tocant més i arribant a porteria generant ocasions de gol. Un dels blanc-i-blaus més competitius de  la primera part, David Ribas, va aconseguir fer el segon del partit recollint una assistència després d’una magistral jugada de Dídac Pruna.

A pocs minuts del final una segona assistència de Pruna després de combinar amb un Jordi Pons que va entrar durant els últims 20 minuts van fer que Moreta aconseguís el seu segon gol i sentenciés el partit. En definitiva, tres punts més per un Atlètic Incresa que pot créixer molt en el que resta de segona volta.

L'Atlètic Incresa no va fer un partit brillant però si efectiu // Jose Polo

Recomanacions personalitzades