L’Ajuntament inverteix 25.000€ en la millora del Mercat Municipal

Les obres es centraran en la seguretat, la climatització, la il·luminació i les parets de l’edifici. Durant els últims mesos s’han vist forats al sostre que han donat mala imatge i han dificultat la vida al mercat. 

Tot i ser un mercat "jove" el sostre ja patia desperfectes // David Guerrero

Cinc anys després de la inauguració del Mercat Municipal, un cop reformat, sembla que el Mercat Municipal ja té certes mancances. L’Ajuntament de Molins de Rei invertirà 25.000 € en solucionar aquests problemes i en millorar diferents aspectes d’un dels punts neuràlgics de la vila.

En primer terme s’instal·laran més càmeres de videovigilància, un nou sistema d’alarma i es millorarà el sistema de tancament del mercat per tal de millorar la seguretat d’aquests.

D’altra banda, es millorarà el sistema de climatització i la il·luminació de la zona de càrrega i descarrega. També es recobriran les parets de fusta amb alumini i s’acabarà amb les molestes goteres.

Les actuals parets de fusta seran recobertes d'alumini // David Guerrero

  • Teresa

    Ya era hora que arreglasen las goteras, y las paredes decompuestas por los desagues de aguas fecales , ¿Las galerias subterráneas inundadas, también se arreglarán? , ¿ Algún periodista intrépido ha accedido a dichas galerias? , ¿ Las modificaciones anunciadas de la plaza del Mercat en los programas electorales del PSC y CIU , seguiran adelante? , ¿ Cual es el destino del local de C. Just? , ¿ Cuantos locales se traspasan?