La Plaça del Diamant arriba a Molins de Rei per la Fira de la Candelera

Espai Xirgu presenta el clàssic de Mercè Rodoreda al teatre del Foment en motiu de la 161a Fira de la Candelera. Per tal de no representar l’adaptació original de Benet i Jornet, de quatre hores de durada, el text ha estat prèviament modificat.

Sembla que el dia de teatre de la Fira de la Candelera ha pres un caire de clàssic, ja que l’any passat es va presentar un clàssic de Guimerà i, enguany, un de Rodoreda. La plaça del Diamant es representarà aquest diumenge 29 de gener a les sis de la tarda al teatre del Foment CiA. Les entrades anticipades ja estan a la venda i es poden comprar a l’Estanc Margarit i al Forn del Pont per 8€. Les anticipades són 2€ més barates que les que es comprin el mateix dia de representació a les taquilles del teatre.

El repartiment de papers és el següent: Anna Sellés com a Natàlia, Marta Monfort com a Colometa, Lluís Catasús com a Quimet, M. Lluïsa Domingo com a Enriqueta, Pau Mercader com a Cintet, Arnau Armengol com a Mateu, Contxita Basco com a Mare Quimet, Salvador Aliè com a Mossèn Joan, Xènia Mateo com a Julieta, Salvador Castellví com a Adroguer, Tània Carretero com a Rita petita, Nil Vinyets com a Toni petit, Irene Terrón com a Rita gran, Joan Parellada com a Toni gran i Francesc Cartró com a Vicenç.

Recomanacions personalitzades