La Fira de la Candelera comença amb un pregó reivindicatiu i amb història

El president del Grup Motor Molins, Ramón Paüls, va ser l’encarregat de realitzar un pregó emotiu, amb referències històriques i algunes reclamacions als polítics de la vila. El grup Kdos Teatre va animar l’acte que dóna el tret d’inici a la 161a Fira de la Candelera. 

Paüls va provocar els aplaudiments del públic al parlar de les plaques fotovoltaiques // Ajuntament de Molins de Rei

Tot i que no era gaire complicat, el pregó de la 161a Fira de la Candelera ha superat amb escreix el nivell de l’accidentat pregó de l’any passat. L’encarregat de realitzar-lo aquest cop ha estat el president del Grup Motor Molins, Ramón Paüls, qui ha començat fent un recorregut històric per la seva vinculació amb la Fira de la Candelera. “Vaig néixer l’any que la Fira feia 100 anys i des de petit he tingut una relació estreta amb aquest esdeveniment”, ha dit amb veu ferma i bon ritme de lectura. Paüls ha continuat recordant els moments més destacats del Grup Motor Molins a la Fira com les exposicions de “les motos que han aconseguit grans resultats a les 24 hores de Montmeló” o “els cotxes de Xavi Foj“. 

Paüls ha advertit que no és un home acostumat a parlaments davant de molta gent i ahir al Foment hi havien més de 200 persones però a tot home amb gasolina a les venes li agrada l’aventura i  va reclamar als organitzadors de la Fira “més espai per poder organitzar els stands els divendres” i va proposar als polítics “la venda de les plaques fotovoltaiques” que segueixen sense funcionar fent les delícies d’una part del públic. Un discurs clar, emotiu, reivindicatiu i sense pèls a la llengua que ha donat una classe d’història de la Fira als més joves.

El grup Kdos Teatre no va deixar indiferent a ningú // Jose Polo

L’acte, presentat per Oriol Romeu i Sílvia Artés de Ràdio Molins de Rei, va ser animat pel grup Kdos Teatre que no van deixar indiferents a ningú donant una benvinguda especial als polítics del consistori i als assistents en general. Durant el seu parlament, el regidor de Fira, Joaquim Martí, ha explicat la importància d’una Fira que “poc a poc va evolucionant sense perdre la tradició però també deixant pas a les noves tecnologies”. Per la seva banda, l’alcalde, Xavi Paz, ha fet un parlament apel·lant a l’orgull de “sentir-se molinenc” afirmant que “l’any a Molins de Rei comença de veritat amb la Fira de la Candelera”.

Després del parlament de les autoritats s’han entregat els premis Clic! de fotografia, les obres participants en aquest concurs es poden veure al local del Centre Excursionista de Molins de Rei, i s’ha entregat el premi del concurs de cartells d’enguany.  Elegant i sense problemes, la Fira ja és aquí.

Recomanacions personalitzades