Sant Feliu de Llobregat participa en un debat simultani per Internet sobre emprenedoria

Sant Feliu de Llobregat participa el divendres 27 de gener, de 19 a 21 h, en una nova convocatòria de Kfé Innovació, xarxa ciutadana internacional que promou debats simultanis arreu del món de gran ressò a Internet i a les xarxes socials.

La capital del Baix Llobregat serà seu d’una de les trobades presencials de debat que s’organitzaran simultàniament a una trentena de ciutats de Catalunya, Espanya i del món. En concret, a Sant Feliu es debatrà sobre l’emprenedoria i la innovació a nivell local, tema que també es tractarà a Londres i Cornellà, altres seus que participen en la iniciativa.

Aquesta és la primera vegada que Sant Feliu participa com a seu en un debat de Kfé Innovació. La trobada es farà a la sala social del Complex Municipal de Piscines (www.elcomplex.cat) que disposa de WiFi. Diversos membres de l’associació local Xarcont. Xarxa, Continguts i Territori, han promogut la iniciativa, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu.

A cadascuna de la trentena de ciutats que exerceixen com a seu es reuniran una vintena de persones per parlar d’un tema mentre prenen un cafè. Totes les trobades es fan el mateix dia i a la mateixa hora en diferents llocs de la geografia mundial i les converses i propostes que es deriven del debat es poden seguir a través de les xarxes socials. De fet, durant el transcurs de la tertúlia es convida a tothom a participar fent les seves aportacions a Twitter.

El hashtag o etiqueta general de la convocatòria de Kfé Innovació a Twitter és #kfe05 i el particular de l’esdeveniment a Sant Feliu és #SFL01.

En concret, a Sant Feliu es debatran diferents qüestions relacionades amb l’emprenedoria i la innovació a nivell local, com ara què es pot fer des de la ciutat per fer-la més dinàmica i fomentar l’emprenedoria; s’analitzaran també possibles receptes per sortir de la crisi, les dificultats dels emprenedors i dels empresaris o la importància de l’educació en el foment de la iniciativa emprenedora. Entre les persones que assistiran a la trobada hi ha l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, així com diversos emprenedors i emprenedores de l’àmbit audiovisual i de les TIC, experts en emprenedoria o membres d’institucions i entitats locals, entre altres.

L’objectiu de la sessió és arribar a un consens entre les persones assistents per definir un llistat de propostes d’accions que es donarà a conèixer a la resta de seus, donant peu a la participació de tothom a través de les xarxes socials. Amb tota la informació recollida es crearà un llibre electrònic gratuït amb tants capítols com seus existeixin on es recolliran totes les experiències, debats, iniciatives i reflexions.

Recomanacions personalitzades