Èxit de la primera Trobada HandboliCat a Molins de Rei

La trobada va consistir en diversos partits organitzats pel CE Molins de Rei i la Federació Catalana d’Handbol. Clubs d’arreu de Catalunya van visitar Molins de Rei. 

Alguns partits es van disputar en pistes a l'aire lliure // CE Molins de Rei

Una jornada de foment de l’handbol a Molins de Rei a través de dues trobades destinades als més petits. Així es pot definir el que es va fer el passat 22 de gener a la vila. La primera de les trobades de mini-handbol es va organitzar conjuntament amb la Federació Catalana d’Handbol, per a nens i nenes pre-benjamins d’arreu de Catalunya i la segona trobada va ser d’handbol femení per a nenes de Molins de Rei.

Segons el CE Molins de Rei ha publicat al seu blog, les dues trobades van tenir un “èxit de participació” aconseguint “omplir totes les places” en les dues convocatòries. En la trobada pre-benjamí van participar, el St Joan Despí “A”, St Joan Despí “B”, Bordils, CH Martorell, CH Terrassa, combinat d’escoles de Terrassa, Sant Quirze , CH SANES, Escola Turonet (St Quirze) i el combinat local del CE Molins de Rei.

La trobada també va contribuir al foment de l'esport femení tret característic de l'handbol a Molins de Rei // CE Molins de Rei

Pel que fa a la trobada femenina, van participar diverses escoles de Molins de Rei com La Sínia, Virolai, Estel, Alzina, Josep Maria Madorell, Pont de la Cadena, Castell Ciuró, Alfons XIII i Sant Miquel, tot i que algunes van haver de combinar-se entre elles per poder fer un equip d’handbol sencer.

La jornada va ser “dinàmica” i sense cap tipus de “problema organitzatiu” on va acompanyar el bon temps que va permetre disputar alguns partits en pistes a l’aire lliure. A més a més de jugar a handbol, els nens i nenes van poder gaudir d’activitats lúdiques.

Recomanacions personalitzades