El masculí de bàsquet no té sostre

El CE Molins de Rei aconsegueix la novena victòria consecutiva a la pista del del Martorell (55-63) i segueix segon a Segona Catalana. 

El CE Molins de Rei ja és un dels aspirants a pujar de categoria // Basquet-Molinsderei.blogspot.com

El sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei és un equip en estat de gràcia. Quan juga bé guanya i quan no té un bon dia també. Són precisament aquestes dinàmiques positives les que solen portar als equips a pujar de categoria o a aconseguir títols.

Un exemple d’aquest tipus de partit on no és juga molt bé però s’aconsegueix sumar victòries és la visita del CE Molins de Rei a la pista del penúltim classificat, el Martorell. Tot i que els homes de Juan Couto van sortir a la pista mostrant un gran nivell de bàsquet arribant al final del primer període amb un més que positiu 7 a 24, després les coses es van començar torçar pels molinencs fent el “pitjor quart en tot el que portem de lliga”, segons el capità Miquel Sànchez, arribant a la mitja part amb un 41-44 a l’electrònic i una diferència que semblava definitiva llençada a les escombraries.

A la represa les coses no van millorar pel CE Molins de Rei, que veia com l’equip local es feia amb el control del partit amb un 41 a 40 al minut 27. Però a l’últim quart, allà on és decideixen la majoria de partits, els molinencs van apretar en defensa i millorar en atac per no caure en un dels anomenats “partits-trampa” de la temporada i van acabar aconseguint la victòria: 55-63.

Recomanacions personalitzades