Victòria heroica del Molins de Rei CF per seguir somiant

El Molins guanya al líder, La Guàrdia, en un partit transcendental (2-0). El Municipal Josep Raich va respondre amb un ple absolut i l’equip va reaccionar de la millor manera possible fent feliç a l’afició. 

El Molins rebia La Guardia, els líder del grup vuitè de Tercera Catalana, i la victòria era fonamental per seguir amb l’excel·lent ratxa i presentar la candidatura oficial a l’ascens de categoria. Ja durant l’escalfament els aficionats ho comentaven a la graderia del Municipal Josep Raich: “aquests paios són molt grans i forts, patirem” deien els molinencs.  Precisament això és La Guardia: físic per davant de tot i ho va demostrar durant tot el partit.

El matx començava amb un Molins que tenia la possessió i una Guàrdia que esperava al seu camp amb una línia de cinc homes al mig del camp molt agressius que feia gairebé impossible superar-los. A la contra, els visitants van gaudir de les millors ocasions en un primer moment. Però els davanters de la Guàrdia no tenien el seu dia i amb l’empat inicial es va arribar al descans, quan Joan Garcia substituïa al porter Ferran per Albert.

La segona part va començar molt més dura que la primera, La Guàrdia va seguir intentant acabar amb el toc molinenc a base de puntades de peu, però això no va treure del partit als jugadors del Molins que van seguir jugant com sempre. Al minut 60, l’àrbitre va reaccionar, per fi, i va expulsar a un jugador de La Guàrdia. Amb deu contra onze el Molins havia d’intentar aconseguir els 3 punts , encara quedaven 30 minuts de partit.

L’afició també es va anar escalfant i va embogir, literalment, al minut 72 quan Joan Torelló va decidir regalar-li a una meravella de gol: regatejant fora de l’àrea, entrant amb verticalitat i xutant per l’escaire batent el porter visitant. El Josep Raich no s’ho creia, el Molins de Rei CF, després d’un mal inici de lliga, quan semblava que l’única aspiració de l’equip seria la permanència, acumulava virtualment set victòries consecutives fent tremolar a tots els equips capdavanters de la classificació. Pocs minuts després va arribar el segon gol, obra de Fran Campo, gràcies a una magnífica assistència de Buba. I amb el 2-0 va acabar el gran partit dels molinencs.

D’aquesta manera el Molins de Rei CF segueix en quarta posició, empatat a punts amb el Sant Esteve de Sesrovires (tercers) i ja comença a fugir del cinquè classificat. Ara és quan es comença a veure quins equips són els que lluitaran per l’ascens, el Molins, de moment, seguirà somiant.

La setmana vinent el Molins rep l’equip santboià del Ciutat Cooperativa, un rival molt dur, també amb aspiracions similars a les dels molinencs. El partit es jugarà dissabte a les 18:15h al Josep Raich.

Recomanacions personalitzades