El II Trofeu Judo Molins de Rei aplega a 248 alumnes

Es supera la participació de l’any passat amb la visita de diferents clubs d’arreu de Catalunya. 

Una de les seccions menys conegudes del Club Esportiu Molins de Rei, la de judo, es va reunir el passat 15 de gener per organitzar el II Trofeu Judo de Molins de Rei en una jornada especial de caire reivindicatiu del potencial d’un esport que va tenir certs problemes per arrelar a la vila.

Diferents clubs d’arreu de Catalunya com el Judo Nova Unió de Lloret, el Judo Olérdola de Olérdola, el Judo Tao de l’Hospitalet de Llobretat, el Judo Bigues i Riells o el Judo Danes de Castelldefels van aplegar a gairebé 250 alumnes superant d’aquesta manera la participació de l’any passat on es va superar per poc els 200 participants.

L’organització va distribuir aquest número de judoques en 62 lliguetes. Amb aquest repartiment la competició és va allargar des de les 9 del matí fins les 15 de la tarda. El CE Molins de Rei va aconseguir 35 medalles de bronze, 19 d´argent i 18 d´or.

El Trofeu de Judo de Molins de Rei es comença a consolidar // CE Molins de Rei

Recomanacions personalitzades