L’Atlètic Incresa empata contra un rival directe

L’1 a 1 deixa més satisfet al Corbera que a l’Atlètic Incresa que es va poder emportar la victòria. 

Sembla que l'Atlètic Incresa no patirà per mantenir la categoria // Laura Fernandez

Aquest cap de setmana l’Atlètic Incresa ha rebut a un rival directe, el Corbera, també situat en aquella zona de la taula on no fa fred ni calor, lluny de les places de descens però també de la lluita per pujar de categoria.

La primera part s’ha presentat amb forces arribades de tots dos equips, amb ocasions de gol però sense estrenar el marcador. Durant el primer quart d’hora de partit s’ha vist una Incresa molt activa en tots els aspectes del joc. Al minut 20 l’equip visitant ha creat una clara ocasió de gol que ha acabat sortint fora després de fregar el travesser.

A partir d’aquest moment s’ha començat a veure un joc brut per part del Corbera que ha acabat amb una lesió de Carlos Ruiz, finalment substituït per l’incombustible Santos. Abans d’acabar els primer 45 minuts, Jordi Pons ha estat a punt d’anotar el primer gol dels blanc i blaus però la pilota no ha entrat.

Només començar la segona part, l’Atlètic Incresa ha obert el marcador amb una magnífica jugada individual de Jordi Pons que ha aconseguit fer una centrada aprofitada per Toni Marquez, aconseguint així el primer gol del partit entrant des de segona línia. El Corbera ha continuat amb el seu joc, no massa net, on els jugadors de l’Incresa, insistint en l’atac, rebien contínuament faltes.  Carlos Fuentes ha decidit en aquell moment moure la banqueta, fent entrar a David Ribas pel jove Dídac Pruna.El menut davanter es va mostrar molt actiu durant tots els minuts que va estar en el terreny de joc.

L’última jugada ha deixat congelats a tots els aficionats de l’Atlètic Incresa ja que el conjunt visitant ha aconseguit un empat justament en l’últim sospir, quan molts ja donaven per feta la victòria pels del barri del Canal.

Amb tot això, un punt més a la classificació i un empat, potser injust. L’Atlètic Incresa la setmana vinent tornarà a jugar a casa, aquest cop contra el Castellbisbal.

Recomanacions personalitzades