Endesa millora la subestació que dóna servei a Molins de Rei

Endesa ha reformat tecnològicament la subestació de Sant Feliu de Llobregat per millorar el servei a uns 10.000 clients. Els treballs s’han centrat en la renovació dels parallamps dels equips de mitja tensió per reforçar la fiabilitat i la seguretat de la infraestructura.

Subestació elèctrica // Endesa

Els treballs han consistit en substituir les autovàlvules (parallamps) de les sortides de les línies de mitja tensió (66 kV) de la infraestructura elèctrica, ja que es troba en una zona amb elevat nivell de tempestes i llamps. Els equips instal·lats serveixen per protegir els transformadors de mitja tensió, que modifiquen el voltatge per adaptar-lo als estàndars de distribució habituals.

Segons la companyia elèctrica, aquesta actuació “comportarà una millora de la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients que s’alimenten a través d’aquestes línies”. Endesa ha invertit 24.000 euros en aquesta reforma, que augmenta la fiabilitat i la seguretat dels elements de la infraestructura a més de 10.000 clients repartits a set municipis del Baix Llobregat. La substitució dels parallamps es suma a la renovació dels elements d’aïllament dels transformadors a l’agost passat.

A més de Molins de Rei, s’abasteixen de la subestació elèctrica de Sant Feliu de Llobregat els veïns de la mateixa capital de la comarca, el Papiol, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

Recomanacions personalitzades