L’obertura de Riera Mariona comporta més aparcament i canvis en la mobilitat de la zona

El carrer Riera Mariona s’obrirà el diumenge 22 de gener i permetrà un accés més directe al barri de les Conserves. La seva urbanització comportarà 55 places d’aparcament noves al mateix carrer Riera Mariona i al carrer Amadeu Vives, que passarà a ser de sentit únic.

Una de les voreres tindrà sis metres d'amplada // David Guerrero

Dos setmanes s’ha trigat en urbanitzar el que per als veïns ha estat un problema de nou anys. Després de les obres del col·lector al  setembre, el passat dilluns 9 de gener començaven les obres d’urbanització del carrer Riera Mariona i ja estan pràcticament enllestides. Aquests dies s’ha treballat a bon ritme i diumenge 22 de gener es produirà l’anhelada obertura.

Tenir el carrer Riera Mariona accessible suposarà un seguit de canvis en la mobilitat de l’entorn. L’accés al barri de les Conserves es podrà fer directament des de l’avinguda de València i Barcelona, com històricament es podia fer. Al mateix temps, el carrer Amadeu Vives passarà a ser de sentit únic  entre Riera Mariona i Juli Garreta. El sentit únic serà en direcció a Sant Feliu de Llobregat i girant al carrer Juli Garreta ja es podrà agafar la carretera o dirigir-se al polígon El Pla. Com es pot veure en el mapa inferior, el carrer Sant Sebastià i el passeig de Riera Bonet mantindran el seu sentit com fins ara. Amadeu Vives només serà de doble sentit entre aquests dos carrers, com es pot veure en el mapa inferior.

L’0bertura de Riera Mariona també suposarà la creació de noves places d’aparcament. Al mateix Riera Mariona seran finalment 20 places d’aparcament, per sobre de les previsions anunciades la setmana anterior. Hi haurà un vial de set metres d’amplada en total, amb aparcament als dos costats en línia. A més, hi haurà un aparcament de motos en un dels extrems i les voreres seran ben amples: sis metres a un costat i tres a l’altra.

Els canvis en la mobilitat al carrer Amadeu Vives, al deixar-lo d’un sol sentit, també permetrà crear més aparcament. En concret seran 35 places noves d’aparcament al carrer Amadeu Vives.

L’obertura del carrer es farà el diumenge 22 de gener a les 11 del matí amb una xocolatada popular.

 • rosa

  me encanta Molins!!!!!!!!!!!

 • Josep S

  Llastima que una obra que ha costat 1 mes i mig de fer en total, entre les dues fases, s'hagi trigat 9 anys en poder concloure. Es realment un exit, pero precedit per una vergonya inmensa que nomes han patit els veins de zona, i que encara no entene quines deuen haber estat les veritables raons que poden haber mantingut un obra aixi tan de temps aturada tenint en compte que va ser un tancament provisional de tres mesos si no em falla la memoria, que despres de 9 anys ja podria comensar a pasar.
  Afortunadament ja esta, esperem que el propergobern municipal no "pensi" alguna altre millora pel barri que agonitzi durant 9 anys mes. !
  Una felicitacio a tots els veins que la disfrutarant i a gaudir de la xocoltada del diumenge.

  • Teresa

   Josep S : Totalmente de acuerdo con Ud. Si se ha solucionado en 15 dias , no debía ser tan complicada la cosa , sólo fruto de las rendecillas entre partidos y politiquillos. Me gustaría saber, si es posible que algún periodista local nos lo pueda clarificar , si el coste de estas obras, para las ciudadanas de Molins ha sido doble, primero con el canon de ACA en el recibo mensual del agua de AQUALIA , y por otra con el pago de los dineros del presupuesto municipal de nuestros impuestos.
   Es de risa la opinión del Sr. Ramos del PP ( viernes, mañana en Radio MR) , No le gusta que se haga una "xocolalada" , ya que el Ayto. debe ahorrar. Pobre,… no sabe que esto es la chocolate del loro…

 • Pere

  Crec que aquest carrer tindria que tenir 2 sentitsde marxa, j que aixi elimineriem l'glomeracio que es forma per sortir pel carrer de la Ford (Juli Garreta?).