La Vuelta Ciclista 2012 passarà per Molins de Rei

La Vuelta, una de les “tres grans” del calendari ciclista internacional farà acte de presència a Molins de Rei. Serà el proper diumenge 26 d’agost, en el tram final de l’etapa entre Andorra i Barcelona. 

Perfil de l'etapa 9 de la Vuelta // lavuelta.com

Els aficionats al ciclisme de Molins de Rei estan d’enhorabona. L’edició 2012 d’una de les tres proves més importants del calendari ciclista -juntament amb el Tour de França i el Giro d’Itàlia- la Vuelta Ciclista a Españapassarà per la vila.

Serà el proper 26 d’agost durant la novena etapa, que serà la més llarga de la Vuelta d’enguany: portarà al pilot des d’Andorra fins a Barcelona. El pas per Molins de Rei es produirà a 30 kilòmetres de l’arribada a la capital catalana així que, segurament, ja s’estaran produint moviments importants de cara a la victòria d’etapa i serà tot un espectacle digne de presenciar a la vila.

Recomanacions personalitzades