La Vuelta Ciclista 2012 passarà per Molins de Rei

La Vuelta, una de les “tres grans” del calendari ciclista internacional farà acte de presència a Molins de Rei. Serà el proper diumenge 26 d’agost, en el tram final de l’etapa entre Andorra i Barcelona. 

Perfil de l'etapa 9 de la Vuelta // lavuelta.com

Els aficionats al ciclisme de Molins de Rei estan d’enhorabona. L’edició 2012 d’una de les tres proves més importants del calendari ciclista -juntament amb el Tour de França i el Giro d’Itàlia- la Vuelta Ciclista a Españapassarà per la vila.

Serà el proper 26 d’agost durant la novena etapa, que serà la més llarga de la Vuelta d’enguany: portarà al pilot des d’Andorra fins a Barcelona. El pas per Molins de Rei es produirà a 30 kilòmetres de l’arribada a la capital catalana així que, segurament, ja s’estaran produint moviments importants de cara a la victòria d’etapa i serà tot un espectacle digne de presenciar a la vila.

 • Miquel

  Per Molins passaran a tota castanya i poc veurem. És una vergonya com l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat es gasten un dineral perque arribi la Vuelta a España o el Tour de França però després en l'esport de base sempre van retallant i posant traves.

 • carles

  jo no vull que la 'vuelta' a España passi per molins, que se'n vagin per la seva estimada españa i aquí inverteixin en esport de base i no en publicitar-se per guanyar eleccions

 • Enric Piera

  Per la seva "vuelta" sí que som Espanya…però per maltractar-nos cultural, econòmica i políticament no som Espanya…ja es poden ficar la seva Vuelta on els càpiga. Si jo puc aniré amb la meva estelada perque tot el món sàpiga que Molins no és la "nación española", i com jo molts molinencs.

 • Alberto

  Pero como sois asi de radicales… lleva la estelada y pinta en el suelo que Molins no es españa jejeje, pero como puedes no querer que pasen por aqui ….. para los aficionados al ciclismo sera todo un acontecimiento, tenemos corredores catalanes que estan orgullosos de pasar por su casa compitiendo, no lo olvideis… y para los independestistas el mejor y mas barato de los anuncios televisivos . Pedir mas recursos para el deporte de base no esta reñido con la vuelta… por cierto la volta a catalunya tambien necesita recursos economicos ……

 • Pingback: La Volta Catalunya passarà per Molins de Rei | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: La Vuelta a España passarà pel polígon El Pla | Viu Molins de Rei()