Els Matossers comencen a celebrar el seu 10è aniversari amb un cercavila

Els Matossers celebren el primer acte de celebració dels 10 anys d’història de la colla castellera amb un cercavila que anirà de les naus de Ca n’Iborra a la Federació Obrera. Serà un viatge del lloc on van fer el primer assaig a l’espai que estrenaran aquesta temporada.

El primer assaig dels Matossers va ser l’11 de gener de 2002 a les naus industrials de Ca n’Iborra. Deu anys i deu dies després, la colla castellera de Molins de Rei inicia els actes de celebració del desè aniversari dels Matossers aquest dissabte 21 de gener. Ho fan tornat als orígens per viatjar al futur, amb un cercavila que s’iniciarà a les 12 del migdia a Ca n’Iborra (cantonada del Passeig del Terraplè amb el carrer Jacint Verdaguer).

Del passat que representen les naus de Ca n’Iborra s’anirà en cercavila fins a la Federació Obrera (carrer Jacint Verdaguer, 48), la nova i definitiva seu que els Matossers començaran a utilitzar a partir de la primavera per fer fer els assaigs de la colla. Abans d’arribar-hi, passaran per la plaça del Molí i la plaça de la Vila.

El cercavila finalitzarà a les portes de la Federació Obrera amb un pica-pica per a tots els participants.

 

Recomanacions personalitzades