El volei guanya i es prepara per rebre al líder

L’AEM guanya a la pista del Sant Martí i manté les seves aspiracions de pujar de categoria.

Bon començament d’any de les integrants del sènior femení de volei de l’AE Molins, ja que aquest cap de setmana han jugat a la localitat de Sant Martí Sarroca el partit corresponent a la dotzena jornada del grup C de la tercera divisió sènior femenina, amb un resultat de 0-3 favorable a les jugadores molinenques.

Partit clau per les aspiracions del AE Molins, ja que per mantenir la tercera plaça en la classificació, una jornada més, s’havia d’aconseguir la victòria en aquest partit trampa, on sobre la classificació es podia preveure que fos un partit fàcil de guanyar però que en la realitat, son el partits més difícils de guanyar degut a una sèrie de circumstancies com ara la curta durada del punts que comporta un ritme de joc lent, amb el conseqüent refredament físic i mental de les jugadores.

Malgrat aquestes circumstàncies, l’equip del AE Molins va jugar un partit seriós amb un joc un tant intermitent durant el primer i el tercer set, i un gran segon set on no van donar opcions a l’equip local.

La setmana vinent l’equip rebrà al Pavelló Municipal de Molins de Rei al líder de la categoria, el Cevol Torredembarra. El partit es disputarà diumenge dia 22, a les dotze del migdia. Promet ser un duel molt interessant, podrà l’equip molinenc continuar amb la ratxa de bons resultats? Segur que les  jugadores ho donaran tot per que sigui així.

Javier Garcia

Recomanacions personalitzades