L’Atlètic Incresa guanya al camp del Santa Coloma

L’equip del barri del Canal guanya fora de casa (1-3) en un camp complicat. Pons, Vargas i Moreta van fer els gols dels entrenats per Carlos Fuentes.

Una vegada més vam veure una Incresa amb força valenta lluny del Municipal Ricard Ginebreda. Els blanc i blaus van ser ràpids a la contra deixant al Santa Coloma sense opcions. Els locals no podien crear joc pel bon nivell del centre del camp molinenc que sortien a la contra constantment.

La primera jugada decisiva arriba al minut 25 amb una de Roque Bonilla per Jordi Pons que fa el primer gol del partit. Després,
mala sort per Jona, que als 30 minuts de començar la primera acaba lesionat i va ser substituït per Jordi Vargas. Arriba el descans amb un 0-1, amb un partit totalment controlat pels homes de Carlos Fuentes.

Als 10 minuts de començar la segona part arriba la tranquil·litat pels blanc i blaus, una majestuosa centrada de David Ribas fa que Jordi Vargas faci el 0 a 2. Però no va ser suficient ja que el Santa Coloma deixava clar que el partit no estava sentenciat i va aconseguir el seu primer gol en una contra (1-2). A 15 minuts d’acabar el partit, Carlos Fuentes va decidir moure la banqueta i un dels que van entrar en aquell moment, Moreta, va fer el tercer gol de l’Atlètic Incresa sentenciant el partit.

L’equip amb la moral alta ha fet un bon partit tant en defensa com en atac mostrant una bona disposició tàctica i jugant amb velocitat en atac, aconseguint 3 punts molt merescuts.

Recomanacions personalitzades