Roben a pisos del passeig del Terraplè i del carrer Gaudí a plena llum del dia

Un grup de lladres va entrar a robar a dos pisos del passeig del Terraplè el passat divendres al matí en un curt interval de temps. El mes passat es van registrar diversos robatoris a plena llum del dia a pisos del carrer Antoni Gaudí. La sensació d’inseguretat creix a Molins de Rei.

El número 59 del Passeig del Terraplè ha estat l'escenari dels últims robatoris a pisos // Ràdio Molins de Rei

El passat divendres, entre les 10 i les 11 del matí, els lladres entraven a dos pisos de la tercera planta del número 59 del passeig del Terraplè. En menys d’una hora, aprofitant que els propietaris no hi eren, els lladres van rebentar el pany de la porta i van accedir a l’interior dels dos domicilis segons ha explicat Ràdio Molins de Rei. En declaracions a l’emissora municipal, una de les veïnes afectades, Joana Miñarro, ha explicat que va sortir a comprar amb el seu marit en aquest interval de temps i que al tornar es van trobar tota la casa regirada. Els lladres es van endur diners i joies de gran valor econòmic i sentimental. Els Mossos d’Esquadra estan investigant el cas.

No és el primer robatori que es produeix a un domicili privat a plena llum del dia. Viu Molins de Rei ha pogut confirmar que el mes passat un grup de lladres va entrar a diversos domicilis del carrer Antoni Gaudí entre les 10 i les 12 del matí del divendres 2 de desembre. També van sostreure diverses pertinences després de rebentar el pany de la porta per accedir a l’interior dels pisos.

Dos setmanes després, també en divendres i a mig matí, al mateix carrer de la zona de la Font dels Casats es registrava un altre robatori a l’interior d’un altre habitatge. La sensació d’inseguretat ha provocat que alguns veïns hagin instal·lat alarmes o hagin canviat el pany per sentir-se més segurs. Tots aquests fets es sumen a l’onada de robatoris a diversos establiments comercials del Centre Vila durant el mes de novembre.

Robatoris a vehicles

El passat dissabte al matí també es van registrar diversos robatoris. En aquest cas va ser a l’interior de vehicles estacionats als carrers Menéndez Pelayo i Miquel Torelló, dos vies a les que aparquen molts veïns del barri del Canal. Segons Ràdio Molins de Rei, una patrulla de la Guàrdia Urbana va detectar fins a cinc vehicles amb un o diversos vidres trencats. Prop d’aquesta zona, a l’aparcament públic proper al camp de futbol Ricard Ginebreda, va ser detingut un lladre que havia robat a l’interior de 12 vehicles el matí d’un diumenge del mes d’octubre.

 • Montserrat

  Jo visc a la Font dels Casats, i també em van robar l’estiu de l’any passat, un divendres a les 4 del matí, (l’hora la ser, perquè els veins els van escoltar), ; m’ho van regirat tot i més, els calaixos abocats pel terra, la roba, etc. i es van emportar els diners que hi havia a casa, -els van trobar, això que no estaven gens a la vista-, quatre joies que tenia d’or, amb la punyeteria de deixar les de plata i la bijuteria; no són tontos, són lladres fins i “professionals” només s’enduen el que té valor. Per cert, no he recuperat res de res………..
  M.

 • Marc

  Avui han entrat a robar al numero 57 del Passeig Terraple. A plena llum del dia i han entrat a 2 pisos.
  Que collons passa a Molins de Rei ????

  • Aina

   Marc, jo sóc una de les llogateres a qui van robar al núm. 59. I sabem que fa més d'un any van entrar al núm. 61. Està clar que hi ha alguna cosa que falla. Si jo visqués al núm. 55 els nervis els tindria de punta.

 • José

  Siempre nos quejamos de lo mismo, pero no hacemos nada al respecto.
  De alguna manera tenemos que cambiar todas las leyes que protejen a esta "gentuza", porque claro está que si por casualidad nos los encontramos en el interior de nuestras viviendas, locales, vehículos, etc, no podemos defender lo que es nuestro y que hemos ganado trabajando honradamente, ni se nos ocurra tocarles un pelo!!, las LEYES los defienden a ellos, NO a nosotros.
  Personalmente he tenido alguna que otra mala experiencia, en una ocasión me llamó un vecino que vió a gente merodeando alrededor de mi casa, lo primero que hice fue ir a ver a los SRES MOSSOS para que me acompañaran al interior de mi casa, les indiqué lo que mi vecino me había explicado y me contestaron que fuese YO solo, en caso de encontrarme a alguien en el interior de mi casa que les llamase por teléfono, a lo que les contesté que cuando les hubiese reducido (por no decir : reventado la cabeza) ya los llamaría.
  Me contestaron que no haría yo eso, mi respuesta fue que si lo querían ver estaban invitados!!

 • DE MOLINS

  Visc a Molins dsd fa més de 10 anys m'agradaba per la seguretat què n'hi habia, sóc de Barcelona ciutat i buscaba tranquilitat, actualment la inseguretat está creixet a marxas forçoses, hem patit en la nostre finca robatoris al pàrquing e incivisme a les zones exteriors de la finca. Vivim a prop del parc de la Mariona i cada cap de setmana n'hi han cotxes rebentats o vidres trencats, sense entrar en la vutricia dels botellons. Paguem uns impostos força alts per gaudir d'una minima qualitat de vida i per la meva feïna plego tard depen quines hores hem dona respecte per la gent què m'hi trovo. Aixó abans no passava i pasará alguna desgracia per què es prenguin mesures més fortes. Lamento el què els a pasat aquesta pobre gent per què entrin a casa teva a de ser una sensació de inseguretat brutal. Esperem que la cosa mijori ja què també a la meva feina hem patit robatoriso més bé a entrat a remenar i res més per què per sort poc s'en podien endur.