El bàsquet masculí aconsegueix la vuitena victòria consecutiva

El CE Molins de Rei guanya a La Palma (73-52) i ja és segon a la classificació. L’equip de Juan Couto porta 11 victòries en aquesta temporada, 8 de les quals s’han aconseguit de manera consecutiva. 

Quan un equip està en ratxa el pitjor que pot passar és que s’aturi la competició ja que, quan es torna a la pista, sempre existeixen dubtes sobre si els jugadors estaran o no en el mateix estat de forma que abans de l’aturada.

Precisament això li ha passat al sènior masculí del CE Molins de Rei que després de 7 victòries consecutives va marxar de vacances de Nadal. En aquest cas però, sembla que els torrons no han afectat als homes de Juan Couto ja que han aconseguit una victòria còmode contra La Palma (73 – 52) i ja han escalat fins a la segona posició de la taula classificatòria, posició que dona accés directe a Primera Catalana.

Amb aquesta victòria, el CE Molins de Rei aconsegueix igualar el registre de la temporada passada quan el seu balanç es va resoldre amb 11 victòries i 19 derrotes. Ara, els molinencs tenen 4 mesos de marge per intentar sumar moltes victòries més i, qui sap, si pujar de categoria.

Recomanacions personalitzades