El Molins de Rei CF guanya al Vinyets i ja es prepara pel “Tourmalet”

Després d’anar guanyant per 0-2, el Vinyets va empatar el matx fins que Andreu Margarit, de penal, va donar la victòria als molinencs. Ja són sis les victòries consecutives que acumula aquest equip sense sostre.

El Molins arriba a una part desiciva de la temporada // Adrià Casaín

El Molins necessitava guanyar en un camp gens fàcil. La gran ratxa de victòries consecutives i el bon joc mostrat en els últims partits eren els motius del Molins per creure en la victòria.

El partit va començar i amb ell les ocasions del Molins van anar apareixent successivament. La claredat en el joc era lògica i el gol no va trigar en arribar. Disset van ser els minuts que va aguantar el Vinyets fins que Buba va fer el primer. I amb molt poc temps de marge, Carles Capella, va inventar una maniobra plagiada del mateix Leo Messi i la va definir amb un gran xut ras, abans del minut trenta.

El partit era plàcid pels molinencs però una petita errada defensiva va provocar el gol local, retallada de distàncies i al vestidor, mitja part. Sorprenentment, tot i la superioritat del homes de Joan Garcia, el Vinyets va empatar el partit. La grada va embogir però al Molins li restava més de mitja hora per adreçar el marcador.

En aquesta mitja hora restant, el Molins va seguir creant bones ocasions i buscant el gol, un empat els feia despenjar-se de la part alta de la taula on tant havia costat arribar. A mesura que la temperatura anava disminuint a la grada i els aficionats s’anaven protegint amb una trista i petita manta, la temperatura al camp augmentava i el partit s’anava escalfant i això no afavoria al Molins. Però el futbol és just i un penal clar a cinc minuts del final, convertit pel capità Andreu Margarit, donava l’ajustada però justa victòria al Molins de Rei CF.

Els quatribarrats ara ja es preparen pel que serà el moment més important de la temporada, el que anomenen “Tourmalet”. A tots als campionats n’hi ha un i en aquest Grup VIII de la Tercera Territorial es tracta de jugar, de forma consecutiva, contra: La Guàrdia (líders), Ciutat Cooperativa (quarts, un punt per sota del Molins) Vista Alegre (a tres punts dels molinencs), Sant Andreu de la Barca (aparentment el més senzill) i l’últim d’aquests 5 partits vitals és contra els veïns d’El Papiol (en segon lloc). Serà fonamental el que passi en aquests cinc partit consecutius per saber si el Molins pot o no somniar en l’ascens a Segona Catalana.

Recomanacions personalitzades